Fotboll & Ölprovning 29/4 (FULLBOKAT)

Fotboll & ölprovning, den perfekta kombon?
Den 29/4 håller vi en ölprovning hos oss i bryggeriet 15.00-17.00, då vi bjuder alla deltagare på varsin biljett till matchen Kalmar FF- Malmö FF som spelas 17.30 samma dag!
Ni betalar alltså enbart för en ölprovning, så för 450:- får ni en ölprovning, en delikatessbricka och en matchbiljett. Mer info om bokning och ölprovning finner ni nedan.

Välkommen till ÖLPROVNING!
Vi erbjuder en rundvandring i vårt bryggeri och därefter avsmakning av god öl i trevlig miljö med utsikt över produktionslokalen. Under rundvandringen så kommer ni att få lära er hur vi tillverkar öl och få dofta och smaka på de råvaror vi använder för att producera just Ängöl. Under provningen så kommer vi att prata om våra öl och förklara vad som ger de olika smakerna och vad de olika stilarna betyder och vart de kommer från.
PRISET INKLUDERAR
Rundvandring.
Smakprovning av vårt sortiment.
Mat – en delikatesstallrik bestående av lokalproducerade delikatesser så som ost, chark och grönsaker.
BETALNING SKER VID BRYGGERIET
Vid ankomst accepterar vi kort. Betalning kan även ske med presentkort som kan köpas hos Turistbyrån i Kalmar.
KONTAKT
Var snäll att kontakta provning@angol.se om du upptäcker att du inte kan komma eller om saker inte besvarats. Vid önskemål angående delikatesstallriken (t.ex. om du är allergisk eller vill avstå mat) måste du meddela oss snarast!
ADRESS
Kalmar
Polhemsgatan 30
Notera antalet platser som är kvar när du bokar. Varje bokning kräver namn och e-post på alla personer som ska komma. Om din bekräftelse inte kommit fram kontrollera skräppostkorgen så den inte sorterats bort.

Datum

apr 29 2018

Tid

15:00 - 17:00

Kostnad

450SEK