Ölprovning 10/7

Välkommen till ÖLPROVNING!

Vi erbjuder en rundvandring i vårt bryggeri och avsmakning av god öl i trevlig miljö med utsikt över produktionslokalen. Under rundvandringen går vi igenom bryggprocessen så att ni får lära er hur vi tillverkar öl. Under provningen kommer vi att prata om våra öl och förklara vad som ger de olika smakerna och vad de olika stilarna betyder och vart de kommer från. Här går vi även igenom våra råvaror.

Utöver att vi följer myndigheternas riktlinjer och råd har vi också valt att sänka deltagargränsen till 12 personer (så länge restriktionerna tillåter). Varje sällskap får sitt eget bord och sitter på bekvämt avstånd från andra deltagare. Såklart avbokar du din plats och stannar hemma om du är sjuk.

PRISET INKLUDERAR
Rundvandring.
Smakprovning ur vårt sortiment.
Mat – en delikatesstallrik bestående av lokalproducerade delikatesser så som ost, chark och grönsaker.

BETALNING SKER VID BRYGGERIET
Vid ankomst accepterar vi kort. Betalning kan även ske med presentkort som kan köpas hos Turistbyrån i Kalmar.

KONTAKT
Var snäll att kontakta provning@angol.se om du upptäcker att du inte kan komma eller om saker inte besvarats. Vid önskemål angående delikatesstallriken (t.ex. om du är allergisk eller vill avstå mat) måste du meddela oss snarast!

ADRESS
Kalmar
Polhemsgatan 30

Notera antalet platser som är kvar när du bokar. Varje bokning kräver namn och e-post på alla personer som ska komma. Om din bekräftelse inte kommit fram kontrollera skräppostkorgen så den inte sorterats bort. Var beredd att visa upp din bokningsbekräftelse vid provningstillfället. 

Boka Event

Ölprovning 10/7
Tillgängliga biljetter: 7

Datum

jul 10 2021

Tid

14:00 - 16:00

Kostnad

450SEK
REGISTRERA